همشهری آنلاین – شهره فرجی: اسفناج، توت‌فرنگی، انبه و موز، این اسموتی را خوش طعم‌تر کرده است.

آشنایی با روش تهیه اسموتی نعنایی وانیلی با دانه‌های انار

مواد لازم:

اسفناج: نصف پیمانه

توت‌فرنگی یخ زده: نصف پیمانه

انبه یخ زده: یک پیمانه

موز رسیده یخ زده: یک عدد

برگ خرد شده نعنا: یک چهارم پیمانه

دانه‌های انار: 2 قاشق غذاخوری

آب پرتقال تازه: یک پیمانه

شیر بادام وانیلی: یک پیمانه

پوست رنده شده یک پرتقال

یخ خرد شده مکعبی : یک پیمانه

دستور تهیه:

• تمام مواد لازم به غیر از یک قاشق غذاخوری از دانه‌های انار را درون دستگاه همزن بریزید.

• مواد را تا حدی که نرم و یک دست شوند هم بزنید.

• سپس اسموتی را درون لیوان‌های مورد نظر ریخته و روی آن‌‌ها دانه‌های باقیمانده انار را بریزید.

 اسموتی نعنایی وانیلی با دانه‌های انار

http://thisismechristinemarie.com

کد خبر 235095
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز